2010. ápr 25.

Pornó és birkadisznó...

írta: bigfater
Pornó és birkadisznó...

Szeretettel üdvözlök ismét mindenkit, aki olvassa néha a blogomat!

Viszont az kirekesztés ellen küzdők kedvére téve, azokat is üdvözlöm akik nem olvassák ezt a blogot. Mivel nem tudnak erről, így kérem az olvasóimat, adják át azoknak is akik nem az olvasóim. Ha minden olvasóm, tíz nem olvasómnak átadja az üdvözletem, és azok is továbbadják tíz másiknak, akkor rövid időn belül az egész emberiség üdvözölve lesz általam. (matekosok! itt a feladat mennyi időbe telik?) Nem sértődhet be senki, hogy őt nem üdvözöltem. Legalább az amerikai tőzsdefelügyelet is részesedik benne, ha éppen nem pornót néznek. Olvasom, hogy egyes vezetők nyolc órán át folyamatos szexnézéssel ütötték el a munkaidőt. Szerencséjük volt, hogy nem kellett túlórázni!

Persze ezt csakis az újságírók fújják fel ennyire, mert kérdem én mit csináltak ezek a derék emberek? Nem, nem pornót néztek! Tanultak! Ugyanis nem mindegy, hogy mi folyik a kupiban! A párhuzamos szakmák sok ötletet, tanulságot adhatnak egymásnak! Akár azt is, hogy ki csal, ki kereskedik bennfentesként és mikor van orgazmusa egy tőzsdei ügynöknek? Hosszra, vagy besszre? Esetleg kamatlábra, ha láb fetisiszta? Mindegy is, hiszen ott is csak emberek élnek, dolgoznak, és hülyék annak rendje és módja szerint. Na jó, nem mind hülye, de elég rosszul vették az akadályt a birkadisznó ügyében.

Neten terjedt egy gyapjas, birkának kinéző disznóformájú állatról kép és videó, mint szörnyszülöttről, sőt tévések is álmélkodva mutatták be, mint csodaállatot. Persze egy tévéstől ott se várhatunk többet mint nálunk, és egyszerű dolgokra is le tudnak döbbenni. Nem csoda, nem ebben a világban élnek. Szóval, ezek egy mangalicára gerjedtek be. Jó, tudom, nem ismerték! De talán egy zoológust megkérdezhettek volna, vagy engem, mert már láttam ilyet, és én legalább tudom, hogy ilyen állat nincs is!

További jó szórakozást, ami tudom nehéz, mert még tart a kampánycsend és két nap politikai anyázás nélkül, az tényleg megviseli az embereket! :)

Sziasztok!

Szólj hozzá

humor pornó bigfater birkadisznó