2007. jún 03.

Diéta, amitől megváltozik

írta: bigfater
Diéta, amitől megváltozik

A diétát magam dolgoztam ki. Veszélye nincs sok. Az eredmény 90 nap alatti maximális elfogyás, és még a magas vérnyomást is megszünteti!




A REGGELI minden nap ugyanaz: néhány gyümölcs (pl.: füge, bemutatva a fogyni vágyónak, esetleg három szem ribizli hatfelé vágva.



A diéta során protein-, keményítő-, szénhidrát- és gyümölcs és a napok váltakoznak. A sorrendet nem szabad megváltoztatni! Kedd után például csakis szerda jöhet, csak ezek után lehet csütörtököt mondani.



1. nap: Protein-nap


EBÉD: főtt vagy sült hús… gondolatban történő elfogyasztása ( max. 1 dkg/gondolat)


Hús helyett lehet 3 perces tojás elkészültének megfigyelése.


1 szelet 10 napos kenyér lereszelve és a tyúkok elé vetve.


Tejet, sajtot sajtárt még ezen a napon sem lehet enni.


VACSORA: ugyanaz, mint az ebéd volt, csak kevesebb. Ügyeljünk arra, hogy ugyanazt együk vacsorára is, mint amit ebédre nem ettünk.



2. nap: Keményítő-nap


EBÉD: Zöldségféle (bab, borsó, zöldbab, lencse) szétválogatása! Hamupipőke módszer.


Ételízesítő, só, ketchup, főtt paradicsom használható!


1 szelet kenyér leszelése, saláta ízlés szerint, tálalva a családnak.


VACSORA: keményen ellenállni az evéskényszernek.



3. nap: Szénhidrát-nap


EBÉD: Főtt tészta fűszerezve. Ez lehet pizza rendelés a szomszédnak, spagetti csomózás szósszal, vagy bármilyen más tészta túlsózása (egy adag pizzának megfelelően).


VACSORA: Két kisebb tortagyertya elfújása, vagy 2-3 kürtőskalács belseje, esetleg 1 adagos fagylaltkanál lenyalogatása fagylalt nélkül.



4. nap: Gyümölcs-nap


EBÉD: Bármilyen gyümölcs, korlátlan mennyiségben történő eladása a piacon.


VACSORA: Bármilyen gyümölcs maradékának lecefrézése, minden mennyiségben!



Egyéb tudnivalók:


# A diéta alatt havonta egyszer víznapot kell tartani, amely mindig a gyümölcsnap után következik, majd a proteinnappal folytatjuk. A víznap abból áll, hogy meg kell úszni a napot élve.


# Kávé és tea korlátlan mennyiségben fogyasztható, cukor és tej nélkül. Lehetőleg kerülve a kávét és teát is.


# A diéta befejezése után normálisan ehetünk, azzal a feltétellel, hogy a reggeli csak gyümölcs lehet még 90 napig. Ha ebben a 90 napban még 3 kilót leadunk, ez azt jelenti, hogy megtörtént a változás a szervezetben és még volt miből fogyni.


Ezt a változást, szakértői nyilatkozatával a halottkém is megerősíti.


# Az étrendben semmit sem szabad átugorni, mert minden élelmiszernek megvan a maga feladata, és a szervezet nem lehet meg nélkülük. Magasugrók is csak edzőjük egyetértésével ugorhatnak át étrendet.


# Nem szokás, hogy reggelire gyümölcsöt együnk, de ebből a szervezet először az integrált cukrot használja fel, amely az idegrendszert táplálja. Ezzel biztosítható, hogy kicsit sem leszünk idegesek, és jártasak leszünk az integrált egyenletek megoldásában.


# Azok, akik magas vérnyomástól szenvednek, pár hét diéta után akár el is hagyhatják a gyógyszerüket, természetesen orvosi ellenőrzés mellett! A talált tárgyak osztályán majd később átvehetik, természetesen jogosultság ellenőrzése mellett.



Bigfater, diaetikus

Szólj hozzá

humor fogyókúra diéta fogyás megmondás humoreszk étkezés