2007. jún 28.

A külső agybefolyásolás elleni védelem

írta: bigfater
A külső agybefolyásolás elleni védelem

 

Itt a várva várt kezelési útmutató!

 

Tisztelt Vásárló, illetve megajándékozott!

Az Ön tulajdonába jutott egy olyan csodálatos berendezés, amely véget vet az Ön szenvedéseinek.

A berendezés véget vet az Önt érő, az ellenségei által keltett besugárzásnak, gondolati akaratátvitelnek, BI chip működtetésnek, távirányításnak.

 

Itt a 01.1 -es mintájú, Bigfater Agyvédő Sugarazás Semlegesítő Zóna Analizátor Mintavevő Egységesített Gépezet. Röviden: BASSZAMEG.

Használati útmutató:

1. Csomagolja ki a készüléket. A csomagolás anyaga természetesen környezetbarát. Cseppet sem haragszik a természetre és 500 évig is képes tartani ezt a kapcsolatot elbomlás nélkül.

2. Helyezze a készüléket bármilyen kemény felületre, ami nem robbanékony, nem gyúlékony, nem nyúlékony, illó vagy folyékony. Esetleg ezekké válhat hő hatására.

3. Csatlakoztassuk a készüléket, az elektromos hálózathoz. 230V 50 Hz 10A. Természetesen környezetbarát, villamos energiatermelésűt használjunk: szélerőmű, napelemek, hidrogéncellák. Amennyiben ez túl drága Önnek, akkor egye fene, jó a hagyományos atom, szén vagy olaj erőműves, de szégyellje magát.

4. Az 1-es számú kapcsolót kapcsolja "ON" állásba

5. Most olvassa elölről az egészet ,mert ha a készülék működésbe lépett, Ön kilépett a LEIGÁZOTTAK táborából és egészen másképpen látja a világot, valamint elfelejtette mire is használható ez a készülék.

6. Forgassa a szabályozógombot lassan az 1-10-es skálán felfelé, míg eljut az " Atyaisten! "gondolatig. Ekkor a készülék a "Legkisebb Egyéni Beállítás"-on működik. Jelölje meg a skálát a mellékelt "Az ÖN Egyéni Jelölő Ceruzája" használatával

7. Forgassa a szabályozógombot lassan tovább, míg az "Ezt Nem Gondoltam Volna" elismerő gondolat tudatosul Önben. Ekkor a készülék a "Legnagyobb Egyéni Beállítás"-on működik. Jelölje meg a skálát ismét, a mellékelt "Az ÖN Egyéni Jelölő Ceruzája" használatával.

8. Használja a készüléket folyamatosan ezen beállításokon belül.

 

A készülék hatósugara mintegy 10 m-es átmérőjű gömb. Ennek elhagyása nagyobb megrázkódtatás, mint a Dr Hause-ról átkapcsolás a Dr. Csont-ra és viszont.

 

A készülék egyéb mellékhatásai:

- szájszárazság

- nem kívánt terhesség

- lábizzadás

- nép és műdalköltés

- kákán költés

- hirtelen felindulásból elkövetett kedveskedés

 

A szabályzókapcsoló maximumra állításával a hidegélelem megmelegíthető a szokványos módon!

FIGYELEM! A maximális energia, vérforraló hatású. Csak elhidegült párok esetében javallt.

 

Készülékünk használatához Jó egészséget és elmeállapotot kíván a BASSZAMEG kizárólagos forgalmazója,

a Bigfater Export Import Kereskedelmi Vállalkozás.

 

 

Bigfater 

Szólj hozzá

humor chip bigfater használati útmutató