2010. feb 21.

Az ördögi kétharmad

írta: bigfater
Az ördögi kétharmad

Kétharmad: minimum 66,66666 százalék Hahh!! A pokolfajzat száma!

De lássuk, mi is történhet, ha…

 

 

 

Politikai berendezkedés:

Opció 1.

-Elnöki rendszer bevezetése a parlamentáris kormányzás helyett. Az Elnököt a Nép választja…ogy. képviselői útján 2012 december 21-határidővel, életfogytiglanra …

Opció 2.

-Orbán Viktor megkoronáztatja magát mint I. Viktor és Királyi birtokká teszi Felcsútot és Tokaj-hegyalját, hiszen előbbiben a királyok, az utóbbiban a királyok bora terem.

- Az ellenzék neve törpe minoritás lesz és képviselői kötelesek törpejárással közlekedni a Parlament területén és azon kívül.

-Deklaráljuk a keresztény Magyarországot, Mária országa leszünk, de nem Viktor nélküli. Az egyház fejkvótát kap minden egyes állampolgár mennybe juttatásáért.

 

Média törvények

-Megváltoztatja a média és sajtótörvényt. Az MTV OVTV lesz.

-A hírek kötelezettsége helyett Kormány sajtótájékoztató közvetítési kötelezettség jön be. A reklámok mennyisége maradhat hüvelygombástól.

Minden újságíró kaphat egy forintért egy kastélyt, ha arra érdemes.

 

Oktatás-sport

-Bevezeti a sport-országot. Mindenkinek kötelező sportolni, és a Budapesti nyári olimpiára mindenki köteles nevezni. A mozgáskorlátozottaknak természetesen a para-olimpián kell szerepelniük.

-Minden nyolc főnél nagyobb lélekszámú település alsó és középfokú iskolát kap, valamint egy kihelyezett felsőoktatási kart, továbbá legalább egy állami alapból finanszírozott árnyékszéket.

 

Népképviseleti  rendszer

-Csökkenti a Parlamenti képviselők számát, költségvetési okokból 1 főre

-Átrajzolják a választási körzeteket. Amelyik FIDESZ-es többségű azt kipipálják, amelyik nem, azt meg Kövér László úszómester vízzel eláraszthatja.

-Közvetlen népszavazást bárki, bármilyen témában kezdeményezhet, amennyiben összegyűjt minimum tízmillió érvényes választási jogosult által tett aláírást.

 

Belügy

-A rendvédelmet átalakítják. A titkosszolgálat nyilvános lesz és minden nyilvánosszolgálati akciót meg kell beszélni az érintettekkel. A nemzetbiztonságot a CIA , a  GRU és a  Moszad biztonsági szolgálata szavatolja.

-Bevezeti a kettős államporság alanyi jogon való kiadását. Így máris egymilliárdos nagy nemzet leszünk, ha a kínaiak is úgy gondolják.

-A melegtörvényeket hidegre teszi.

- Drogszigorítás bevezetése is megtörténik. Akinél drogot találnak, az húsz évre börtönbe kerül, és amikor letölti, újabb húsz évet kap, mert homoszexuális lett. Orbán Viktor szónoklatait élvezők ezek alól mentesülnek.

-Bevezetik a háromcsapás intézményét. Az a képviselő aki ellenszavaz, az deresre kerül és háromszor huszonöt alkalommal kell visszaolvasnia a párttal kötött hűségnyilatkozatát.

-A magyar termőföld védelmében, a jogszabályok szerint külföldi csak akkor vásárolhat termőföldet, ha hatodíziglen magyar, és aki ki tudja fizetni a Haris közi lakás négyzetméterár szorzójával számolt árat.

-A sztrájktörvény módosítása: csak az egymilliós szakszervezetek hirdethetnek sztrájkot és csak az ellenzéki törvényjavaslatok ellen. A sztrájk időpontját öt évre előre be kell jelenteni és arról tájékoztatni a közvéleményt, majd népszavazást tartani róla.

A rendőrség köteles minden bűnöző mellé egy rendőrt állítani. A rendőri járőr párok megítélése a katonai ügyészség feladata.

 

-Egészségügy:

-A súlyponti kórházak mellett létrejön a súlytalansági betegellátás, a görög Taigetosz mintára.

- Minden település kötelessége felépíteni egy kórházat és egy templomot és biztosítani egy vajákos asszonyt.

-Az éppen aktuális nemzetközi járvány megfékezése miatt, tilos Gyurcsánynak a Kormány nyakába lihegni, és kötelező, de ingyenes lesz a szoclib fertőzöttség elleni védőoltás.

 

Bel-Külkereskedelem

-A nemzetközi vadkapitalistákra kilövési engedély lép életbe.

-Az offshor cégeket onshorrá alakítják.

-Létrehozzák a Zöld Bankot amely célja, hogy olcsó hitelkihelyezéssel biztosítsa Magyarország összes rácsos kapujának zöldre festését és a panelprolik elszigetelésének költségeit.

-Csak magyar áru kerülhet a boltokba, kivéve, ha a magyart eladtuk külföldön, és annak árából lehet drágább külföldit beszerezni.

 

Hadügy

-Visszaállítja a hadkötelezettséget. Minden férfinemű állampolgár köteles lesz itt megemberesedni, fegyelmet tanulni és egy szál huszárkarddal leverni ötezer ellent. A NATO-ban bennmaradunk, mert a huszárkardra tőlük kapjuk a pénzt és csak Nato-val lehet csapásmérő eszközként eljuttatni hadműveleti területekre.

-Újra lesz Magyar Haditengerészet, ellentengernaggyal és az első haditengerészeti jármű egy fehér ló. A második, a US Navy  Ronald Reagen repülőgéphordozó, UHT Miklós Horthy (United Hungary Tengeri-haderő) névre átkeresztelve.

 

Munka és szociális ellátás

- Mindenki köteles lesz dolgozni, adót fizetni. Kivétel azok, akik arról gondoskodnak, hogy kötelesség legyen a munka és adófizetés.

-A nyugdíj, módosított svéd módszer szerint kerül kialakításra. Minden magyar nyugdíjas kap egy svédcsavart, természetesen a ledolgozott munkaidő és a Svédországban befizetett nyugdíjalapja után. A ledolgozott évek száma legalább hatvanöt év tiszta munkaidő (szabadnapok, ünnepnapok és minden nem munkában töltött órák nem számítanak bele)

-Bevezetésre kerül a szociális kártya. Minden rászorult huszonötezer forint zseton erejéig pókerezhet vele az Interneten, ami alanyi jogon jár, előfizetői díj ellenében.

-Mindenki köteles lesz otthon pálinkát főzni és rendesen berúgni, mikor nem ért valamit a kormány célkitűzéseiből.

 

 

….és ha valaki tud még valami biztosat…..

Szólj hozzá

politika orbán humor ördög bigfater kétharmad