2010. már 01.

Hírek mindenfelől

írta: bigfater
Hírek mindenfelől

Sólyom rákosi és a viperák

Köztársasági elnökünk túrázott egyet. Egyenlőre nem a Sávolyi versenypályán, hanem a kies Kiskunságban. A kiveszőfélben levő rákosi viperákból engedett néhányat szabadságra. A közvélekedéssel ellentétben nem a keblén melengeti őket, hanem telelő köcsögbe telepítette az állatokat. Az erdőben élő Janohavonitus Jankó másodállású remete tiltakozott, hogy őt  bár köcsögnek nézik, de a kígyókból nem kér. Elnökünk ez után Bugacpusztán megtekintette az ötszáz darabos szürkemarha állományt, a többi marhára majd Budapesten fordít időt.

Elindult az Ügyfélkapu 2.0 portál

Az Ügyfélkapu 2.0 szoftverindítása teljes sikerrel  zárult. Az indítás sikerességét virtuális pezsgőbontással ünnepelte meg a megrendelő és a vállalkozó. Ezek után a portál leállt. A fejlesztő cég szerint, nem várt, egy órán belüli, öt ügyfélbelépés történt, és ez szervertúlterheléses támadásnak tekinthető. A felhasználók okozta károk kijavításához újabb ötmilliárd forint szükséges, amelyről a szerződésük alapján máris megkezdték a tárgyalásokat.

 

Bayer, Vonának írt levél fejleményei

A Bayer Zsolt, Vona Gábornak szóló levelének tartalma alapján máris rástartoltak egyes szexportálok a témára, és komoly összegeket hajlandók letenni egy a "Morvai és a metszett farkinca" videóváltozat megvételére.

 

Novák lakóssági fóruma

Novák Előd a jobbik alelnöke Sárisápon kijelentette, hogy nagyobb a távolság a Jobbik és a FIDESZ között, mint a FIDESZ és sz MSZP között. Ezt alátámasztva be is mutatta azt a hitelesített colstokot amivel a méretezést megejtette. A későbbiekben kitért arra is, hogy a Kurucinfóból államtitok közlönyt szándékoznak fejleszteni.

Bigfater hír és szövegszerkesztő

Szólj hozzá

hírek politika humor sólyom morvai bigfater bayer vona ügyfélkapu