2010. ápr 13.

Nem azért mondom...

írta: bigfater
Nem azért mondom...

 

Sziasztok! Jól vagytok? Na azért!

Kinek lett nyolc napon túl gyógyuló választási sérülése? :))

Második fordulósok figyelem! Bárhol, bármikor előfordulhat Viktor. Talpalni fog a kétharmad reményében. Ez csak a fociban szabálytalan! Ahhoz meg ért. A szabásmintához meg nem. Pedig lehet, hogy Vona Gábor gárda tógában megy a parlamentbe. Őt is védi még a mentelmi a jog. Vona se hülye.

Olvasom, Orbán Viktor két hét alatt rendet tesz. Most mi van? Ildikó asszony takarít? Megvan már a miniszterelnöki rezidencia?  A mostaniba házba úgy se férnek be a kormányőrök. A Koronaőrök meg pláne. De, van még a Várban hely! Ott a  volt hadügyi tömb. Jó hely lenne. Szimbolikus is, romos is. Na meg, onnan csak át kell majd bútorozni a Sándor palotába. Idővel.

Figyeljétek majd a közbeszerzési értesítőket! Lesznek majd új bútor beszerzések is biztosan. Sok-sok szekrény kell. Csontvázakkal. Beindulhat a csontvázüzlet. Gondoltam alakítok egy céget. Csontvázkereskedelem. Most szóljon aki átadná, most még garantált áraim vannak. Rövidesen úgyis tele lesz környék kidobott gerincekből.

Ami szuper, hogy végre jön a pornóújság vakoknak! Klassz lesz! Nem? Nekem is romlik a szemem és kezdtem kétségbeesni, mi lesz velem. Persze nekem is volt "B" tervem! Egy-egy csajt betekertettem volna egy újságba. Valami kisméretűbe. Hogy ne legyen nagy az ökológiai lábnyomom.

Kösz, hogy olvastatok. további jó szórakozást. Amíg lesz min! :)

 

Szólj hozzá

politika humor bigfater