2010. ápr 15.

Nem azért mondom...világvége...

írta: bigfater
Nem azért mondom...világvége...

Szeretettel üdvözlök mindenkit!

Nos jól teltek a napok, mióta...?

És a pénztárcák? Sehogy?! Akkor neki kell látni pénzt keresni! Ajánlatom a szex chat! Akár százezreket lehet vele hasítani. Hetente! Nem társalogni az ottani csajokkal, az csak viszi a pénzt. Arra meg ott az asszony, az APEH, az autószerelő, meg mindenki. Szóval, kell pár jó csaj aki mutogatja magát, meg egy pasi akinek jó a dumája és online válaszolgat a többi nyelvlógató fickónak. Dől a lé! Ha valakinek bejön dobjon meg a szokásos tíz százalékkal. Jut eszembe Kósa! Nem a szex chatről!

Munkát adott rendesen! Azt találta mondani, hogy a kukakivitelből jött össze a listájuk. Tényleg, na! Az emberek kiviszik a kukát és máris tudni a pártpreferenciájukat. Na innentől kezdtem el egy automata kukakihordót tervezni. Engem ne figyeljenek ki a kukafigyelők! Inkább a világvége!

Ami jön is! Hallotta mindenki! 2012 december jő, és nekünk annyi. Még nem tudjuk hogyan, meg mennyire annyi, de talán nem is számít! A FIDESZ meg megment minket. Azt sem tudjuk, hogy  hogyan. Számít? Nem. Egy biztos! Fekete lyuk nem nyeli el a Földünket. Olyan kis helyen tutira nem kucorodna össze a FIDESZ, az MSZP meg a Jobbik.Az LMP-nek meg mindegy, mert Lehet Más A Fekete Lyuk szlogennel ellenkampányolnak majd. A fekete lyuk meg benyalja...sokakkal együtt.

Nem azért mondom, de vannak világvége jelek! Sorozatban földrengések pattannak ki, áradások pusztítanak, Izlandi vulkánkitörés miatt még repülni sem lehet, a FIDESZ kétharmados lesz. Bár Ők reptetni fogják az embereket, vulkáni hamu ide vagy oda. Még ha fejre is, önként.

De erre is van megoldás! Ötvenezer dolcsiért lehet legalább egy évig túlélni bunkerekben, ami minden extrával fel van szerelve. Van rá kereslet! És mintha csak a magyarra szabták volna! Talán összehozok egy ilyen túlélésre szakosított céget! Luxusbunkert építek, és biztosítást lehet kötni a túlélésre. Ha bárki meghal a világvége folytán, majd fizetek mint a köles. Persze, a mindenkori köles-Euró árfolyamon.

 

Köszönöm, hogy itt voltatok! További jó szórakozást!

 

Szólj hozzá

politika humor világvége bigfater