2010. ápr 21.

Nem azért de...

írta: bigfater
Nem azért de...

 

Üdv, mindenkinek!

Nem azért de örülök, hogy olvashattok, mert azt jelenti, hűségesek vagytok. Persze ha nem lennétek, akkor egy remek törvényjavaslattal majd meg lesztek szankcionálva, mint a házastársak. Bevezetjük itt is hasonlóan a FIDESZ javaslathoz, csak minimális módosításokkal. Aki nem hűséges a blogomhoz, az első körben, ejnye-bejnye, másodszorra kihágás és az ezzel járó rövid el és összezárás egy általa nem szeretett de használt politikussal, harmadszorra pedig a háromcsapásos törvény értelmében életfogytiglani net elvonás, ami megváltható ugyanannyi szabadságvesztéssel.

Szóval hűségesnek kell lenni. Törvényileg, különben ejnye-bejnye lesz. Súlyosbító körülmények esetén, visszaesőként, vagy aljas indokból, vagy  bűnszervezetben történő hűtlenség esetén vagyonvesztés, vagy fejvesztés, függően a házastárs vérmérsékletétől és ügyvédjétől.

Éppen ezért ezentúl a legjobb, ha szerződés köttetik, már a jegyesség alkalmával is. Jó hosszú, apró betűs szerződést kell kötni és a másik fél máris eladta a lelkét is. Ugyanis egy szoftverfejlesztő cég éppen ezt tette. Játszásiból. Kiderült, (amit eddig is tudtunk) hogy az emberek negyobb része el sem olvassa az okiratot. Tanulság: A FIDESZ hiába is írt volna kormányprogramot, a többség úgysem olvasta volna el. Akkor meg minek készítsenek. Elég ha mondják. Mint az egyszeri nagyarányú adócsökkentést, meg azt, hogy nem kell a száznapos türelmi idő, mert már előre dolgoznak. Tényleg nem kellett, még kormány sincs, de az adócsökkentés lefújva. Hogy mászunk akkor ki ebből a válságból, amit évek óta a radikális adócsökkentéssel meg lehetett volna oldani? Most úgy néz ki, sehogy. Nem lehet megoldani vele, legalábbis most nem. Nem olyan a helyzet!

A jövő elkezdődött! Csak kicsit halasztanai kell!

Tudom is az okát! Csak titokban tartják! Itt van ez a kimondhatatlan nevű vulkán és rongálja az uniós gazdaságot. A légitársaságok lenn tartják a gépeket, nő a veszteség. Holott világos, hogy a légi-folyosókat nekik kellene tisztán tartani! A drága jegyet bezzeg eldnák, takarítani meg nem akarnak! Oroszországban már a nyakukra csaptak volna.

Onnan tudom, hogy Putyin rajtaütésszerűen betért egy patikába és ellenőrizte az árakat. Mint Igazságod Mátyás fénykorában. Csak nem írta fel, hogy " Itt járt Putyin cár és bevett egy nyugtatót, két vízhajtót és hozzá egy pohár vizet" Mellesleg az ellenőrzött gyógyszert olcsóbban adták mint az előírt ár. És nem lőtték tarkón őket!

További jó szórakozást!

ui: a hűségesek reflektálnak is, csak úgy mondom, nehogy pórul járjatok! :)

 

Szólj hozzá

politika humor hűtlenség törvény bigfater