2010. ápr 27.

Még a nap is...

írta: bigfater
Még a nap is...

Szeretettel üdvözlök ismét mindenkit!

Mindenki jól van azóta? Mióta? Tudjátok, a kétharmad óta, amit tudjátok ki ért el.

Még a nap is másként sütött, mint mondta, a tudjátok ki! Megnéztem. Tényleg másként. Másnap volt. Megnéztem a SOHO napszonda felvételeit is, és tényleg! Két új napfolt szeplősítette a kedvenc csillagunkat. Elégedett vagyok, a tudjátok ki tájékozottságával. Még erre is volt ideje! Pedig baljós árnyak sötétlenek a gazdaság egén. Hogy, hogy-nem a kétharmad másnapján iszonyúan felment a kakaó ára. Ezt hozta nekünk a négy hatod. A kakaósok hírül vehették, hogy itt lesz rövidesen a tejjel-mézzel folyó Kánaán és luxushasznot akarnak húzni belőlünk a kakaó drágításával. Tejjel-mézzel folyhat, de ha kakaót akarunk, annak fizessük meg az árát. És nem ők vannak egyedül!

A papírgyártók máris követelik az APEH közbeszerzési kiírását a a söralátét nagyságú adóbevallások gyártására. Talán még a nyomtatási ár is olcsóbb lesz, mert a szponzor sörgyárak rátehetik a sör....bocs...vízjeleiket reklám gyanánt. Nekünk, adózóknak meg elég lesz kör alakban kitölteni a tartozik rovatot. Más nem is fér majd rá, legfeljebb a söröskorsó. Az ugyan nem jár a kútra, de attól még eltörhet. De, ha vigyáznak rá! Például a rend őrei, akkor bízvást bízhatunk, hogy nem történik baja. Példa rá, tudjátok ki! Őrá is vigyáztak a testőrei és semmi baja nem lett.

És! Máris emelkedett a rendőrség létszáma , hiszen a tudjuk ki, megígérte! Az összes testőre a rendőrség kötelékébe lépett! Így a jogszabályokhoz hűen tovább őrizhetik. Erre mondom, hogy ügyes. Rendfenntartás bővítés, kipipálva! Aki eddig mást őrzött...a másik tudjuk kit, na az meg mehet közlekedési rendőrnek, vagy vidékre forró nyomon üldözni a tyúktolvajokat. Mert megérdemlik! Hiszen nincs bizalom irántuk. Remélem, irántam megmarad a bizalmatok és ezzel kívánok további jó szórakozást és kommentelést!

Szólj hozzá

orbán humor bigfater