2010. máj 11.

Én tudom a megoldást...

írta: bigfater
Én tudom a megoldást...

 

Szeretettel üdvözlök mindenkit! De tényleg! Így! "Nagy" szeretettel! És teszem ezt mindenféle konzultáció nélkül, nemhogy nemzeti, de még csak baráti nélkül is. Minek, hiszen olyan háromszáz fő képviselte Ózdon a nemzetet, akik vezetők. Tehát ez nem nemzeti konzultáció, hanem nemzetfejes. A nemzet teste nem fért be. Az alteste meg pláne nem. Mondjuk nincs is rá szükség, hogy a nemzet segge is részt vegyen egy konzultáción, az ha konzultálni akar menjen az urológushoz. Szóval én mégis szívesen konzultálok most már, de csak azért mert tudom a megoldást! Mire is? (kérdezné az olvasó), de megelőzöm a válasszal: a gazdasági problémákra. Tuti megoldásom van!

Feltűnt, hogy napi szinten van hírek a sajtóban az igazi és egyetlen magyar sikerágazatról. Az iparág néhány jeles képviselőjéhez dől a lé! Csak követni kell a példát! Pókerre magyar! Gyerünk! Csináljuk meg! Emeljük a tétet! Pókerezzük le a gazdag nyugatot, hozzuk el a pénzüket! Persze nem elég csak úgy hirtelen elnyerni mindent, hanem a jövő érdekében az iskolákban is oktatni kell, érettségiztetni belőle és mesterkurzusokat létrehozni, hogy folyamatosan növeljük az szakmai képzettséget. Szerintem ez a jövő útja! Kis beruházással, nagy pénz! "A magyarok pókerarcától ments meg Uram minket" lesz a nyugat jövőbeni imája. Ezért érdemes! Toyotát venni viszont kevésbé!

Ha valaki venne mégis venne mondjuk egy Yarist, azonnal nézzen a műszerfal mögé! Gyári hiba folytán lehet, hogy beépített illegális afgán bevándorlót talál ott. A magyar határon már kettőt is találtak ilyet. Ilyenkor értesíteni kell a határőrizeti szerveket akik garanciálisen kiszerelik! Nos, ezzel a jó tanáccsal búcsúzom a mai posztomban, és további jó szórakozást mindenkinek azzal akit vagy amit megérdemelt! :)

 

Szólj hozzá

humor konzultáció póker nemzeti bigfater pókerarc