2010. máj 16.

Mellénytelen, előnytelen...

írta: bigfater
Mellénytelen, előnytelen...

Szeretettel üdvözlök mindenkit ! Ismét! Mert ismétlés a tudás anyja. Pedig nem is akartam máris anyázással nyitni, arra ott lesznek a hozzászólók.

Jó időben... mit is mondok, monszunos időben jegyzem ezeket a sorokat. Nem meglepő, de a hírek szerint jön az árvíz. Ennek folyományaként jön Orbán Viktor is. Árvízzel ment, árvízzel jön. A katasztrófavédelmieknek ezzel a számolni kell ezentúl. 2001-ben árvíz, 2010-ben árvíz. Tiszta számmisztika. Gyanús, hogy Orbán meghamisította a születési idejét, mert neki Vízöntőnek kéne lennie, pedig az adatok szerint Mérleg. De lehet, hogy mégsem hamisított, mert a Vízöntő okosabb, meg szebb és sokkal jobb problémamegoldóbb. Pont mint én.

Mondom ezt úgy hogy véletlenül se ragadjon rám a vád, hogy nagy mellényt vettem fel! Erről bezzeg nem ír a sajtó! Viszont más mellényének a kérdése az teljesen lekötötte az újságírók figyelmét! Mellénybemutató volt a a parlamentben! Ezt onnan tudom, hogy egy rakás képviselő nagy mellényt viselt, ami persze tucatkonfekció, egy pedig hímzettet, ami viszont egyedi kézművestermék. Igaz ez is olyan Gárdamellény volt, ami olyan mint az élet, rövid és céltalan. (Rejtő, bocs!) Vona betartotta a szavát és bemutatott! Nem az a tipikus jól képzett férfi manöken, hiszen elrontotta a nagy bemutatót. Nem értem, hogy ha már levette a zakóját, miért vette fel az ádáz tekintetet? Ilyen nézése a szent örülteknek van. Vona viszont nem szent. Ez biztos, utánanéztem a boldoggá avatottak névsorán. Még jelölve sincs. Egyelőre!

Ami viszont jó hír, hogy megalakult a Parlamenti Dalárda Egylet. Produkcióként máris elénekelték a Szózatot, aztán spontán reakcióként a Székely Himnuszt is. Pavlov biztosan remek remek tanulmányt írna, mint feltételes reflex kialakulása és működése címen. Kész csoda, hogy nem váltott ki immunreakciót és a szocik nem zendítettek rá az Internacionálé  dallamára, Házelnöki csengettyű kísérettel. Akkor aztán lehetett volna megkötözni mindenkit, pókfonálkötéllel.

Mért pont azzal? Olvasom, hogy megfejtették a pókfonal titkát és előttünk a lehetőségek tárháza, hogy csodálatosan erős és rugalmas anyagot állíthassanak elő. A legszebb, hogy ebből rögtön az első amit elő akarnak állítani a lőhatlan mellény. Azaz a golyóálló ruházat. Nem a mentőkötél, nem a mentőháló jutott eszükbe elsőként. Ilyen világban élünk.

További jó szórakozást mindenkinek, abban a világban, ahol a legjobban érzi magát!

Szólj hozzá

politika orbán humor parlament bigfater mellény pókfonal