2010. máj 18.

Viktor monnyá le!

írta: bigfater
Viktor monnyá le!

Viktor monnyá le!

Igen! Máris látható és tapasztalható, hogy nem vagy képes az ígéreted betartani, amire "szerződtünk" a forradalmi szavazófülkék árnyékában! Kaptál kétharmadot? Kaptál! Kaptál hideglelést a csontvázaktól, kaptál lehetőséget a választóktól, hogy nagy változásokat hozzál. Tetted? Nem tetted!

Jó! Beterjesztettétek a "háromcsapásos" törvényt! De kit érdekel, hogy a Ludas Matyit a harmadik Döbrögi verés után, mérlegelés nélkül a maximumra, harminc évre fogják ítélni? Ez lenne a nagy változás? Vagy a kettős állampolgárság beterjesztése?

Jó! Kell az is mert érdekel úgy ötmillió külhoni magyart. A Slotát és a Ficót nem is számítva! Ez már valami? Nem! Ez csak elterelés a lényegi dolgokról! Csakúgy mint a csökkentett parlamenti képviselői létszám!

Jó! Kell az is! De kit érdekel? Tőlem a mainál kétszer többen is lehetnének negyedannyi költségen! De nem! Fele annyi képviselőt akartok. A mai összköltségen. Ez burkolt áremelés, kérem! Kevesebbet kapunk ugyanannyiért! Na majd jól feljelentelek a fogyasztóvédelemnél!  De ez is csak a problémák elkendőzése! Hát ezért szavaztunk kétmilliónál is jóval többen rátok? És ezért nem szavaztak négymilliónyian a szocialistákra? Azért, hogy rendezzétek a parkolási törvényt, csakhogy ne maradjon az ország parkolási díjbevétel nélkül?

Jó! Lehetne ingyen parkolni a parlament mulasztása miatt, de azért nem ez lett volna a legsürgősebb feladat!

Már huszonnégy órája törvényalkotásban vagytok és még az igazi, a nagy ígéret, a mindenkit érdeklő és létfontosságú törvényről még csak kiszivárogtatás sincs! Tűrhetetlen!

Hetvenkét órát adok és egy perccel sem többet, hogy beterjesszétek, általános vita nélkül elfogadjátok, megszavazzátok és kihirdessétek az évtized...mit évtized, évszázad legfontosabb törvényét! Azt a törvényt amelyik az ország háromharmadát érdekli!

Mert nézzünk a dolgok mélyére és a pohár fenekére! Hol a pálinka törvény? Megígérted! Megígérted, hogy mindenki főzhet otthon magának! Így volt? Ne is tagadd!! Így biza! Na gyerünk! Húzzatok bele, vagy olyan népszavazást és illegális kordonépítést akasztok a nyakatokba, hogy belepistultok! Lesz ám MUK, meg ne mulass! És azonnal beletenni a Nemzeti Együttműködés nyilatkozatba is, hogy lássuk, nem feledkeztek meg a kötelességetekről!

Bigfater

Szólj hozzá

politika orbán humor parlament bigfater ígéret törvényalkotás