2010. jún 03.

Rosszabbul, mint...

írta: bigfater
Rosszabbul, mint...

Nagy szeretettel üdvözlök mindenkit!

Ez rátok is fér, meg rám is, úgy, hogy nem bánom ha valaki viszont üdvözöl és szeret. (fényképes, egész alakos, bikinis fotóval mellékelve és szigorúan csak hölgyek!) :)

Máris kiderült, hogy rosszabbul élünk, mint négy hete! Már ideje volt ennek a ténynek is, hiszen lázas igyekezettel próbáltuk megbecsülni az adócsökkentés ránk eső összegét és belekalkulálni a családi kasszába. Elkúrtuk! A büdzsénk nem tartalmazta az előre nem látható csontvázakat. Ezen az sem fog segíteni, ha a csontvázgyári szakmunkások bérét megnyirbáljuk, vagy esetleg olcsóbb kínai csontvázgyártókkal szerződnénk beszállításra. Késő! Hétvégére az időzáras szekrényekből kiesnek a beígért csontkollekciók és mennek a kifutóra! Mi meg jól megnézhetjük. Magunkat!

Sebaj! Föl a fejjel, és élvezzük amivel a politika megajándékoz bennünket. A kormányátvételnél viccelődtek a fiúk azzal, hogy Semjén dolgozójában nincs kápolna. Jót nevettek az elődeik megdöbbenésén. Vidáman jobban megy a munka! De! Ez nem vicc! Az ország első... na jó második, de legnépszerűbb embere, Orbán Viktor már az almaszeretőket is legyőzve a fészbúkon, kénytelen volt dolgozószobájában imádkozni. Hát mehet ez így tovább? Nem! Mondom, nem!! Igenis tessék egy kápolnát, meg még egyéb imahelyet nyitni a parlamentben. Legyen hol, méltó körülmények között az Úr áldását kérni. És ez ne a miniszterelnöki dolgozószoba legyen! Még összekeverik az emberek, ki hol székel!

Szólj hozzá

politika orbán humor bigfater csontváz imahely