Lecsó

Néha a görbe tükör mutatja a valóságot

2015. jan 08.

Kétharmad?

írta: bigfater
Kétharmad?

-Főnök! Főnök! Baj van!
-Neee! Talán megint eltűntem? Már tükörbe sem merek nézni, hátha nem látom magam!
-Ja, nem! Hiszen már megkerült főnök! Kicsit hiányzott, de nem is nekünk, hanem az ellenzéknek.
-Akkor?
-Mikor?
-Most! Akkor, mi a baj?
-Oda a kétharmad!
-Nem!
-De!
-Nem!
-De igen!
-Nem lehet, hisz itt vagyok!
-Igaz Főnök, de az egyik képviselőnk sajnos meghalt.
-Igen? Mikor adtam én erre engedélyt? És ha adtam is, akkor a Lázárnak lehetne annyi esze, hogy nem engedi. Van valami tervünk?
-Van Főnök, és várom, hogy elmondja!
-No, jó! Legyen holnap reggel a parlament előtt a sima többségi törvénytervezet, hogy az elhunyt képviselő szavazata a párté és az nem félhet élni vele halála után sem a kétharmados törvény szavazásakor.
...
Tovább Szólj hozzá

2011. feb 04.

Mi legyen az Új Alkotmányban? Kérdőív

írta: bigfater
Mi legyen az Új Alkotmányban? Kérdőív

Mi legyen az Új Alkotmányban?

Kérjük a kérdőívet figyelmesen töltse ki, különben félreértésekre adhat okot, és ez nem kívánt alul-alkotmányozáshoz, terhességhez, terheltséghez, vagy csontvázkieséshez vezethet.

A kérdőívet, ceruzával, eltűnő tintával, krétával és indulattal kitölteni nem javasolt.

 

Neve:……………………….. ( nem kötelező kitölteni úgyis tudjuk, Kubatov Úrtól!)

 

Neme:  Férfi-O            Nő-O              Egyéb-O

* az „egyéb” megjelölése után a kérdőívet felesleges tovább kitölteni, mert mássága miatt úgyse fér a bőrébe és megmutatja felvonuláskor.

Gondolkodásmódja:     Haladó-O        Konzervatív-O        Földhözragadt-O

* a „földhözragadt” ...

Tovább Szólj hozzá

politika humor szórakozás alkotmány kérdőív bigfater

2011. jan 22.

Leszámolás Orbánnal

írta: bigfater
Leszámolás Orbánnal

 

 

Méghogy fellengzős a cím! Á, dehogy!

Tehát,  itt Orbán Viktor számol! Még nem velünk, és még nem le (a filozófusokat nem számítva, de hát valakiket csak kell a fülkeforradalom első áldozatainak tekinteni) hanem saját nemzetmentő kezein! De, vajon mit számol?

Talán, hogy mennyi ezermilliárd folyik be a manyup-ból?

Talán, hogy mennyi gyerek után érvényesítheti a családi adó kedvezményét?

Talán, hogy mennyi a magyar igazság?

Vagy esetleg csak a jobbközéppel (értsd középső ujj) beint mindenkinek?

Bár vannak még ötleteim, de hagyok a kedves interaktív olvasóimnak is! :)

 

 

Tovább Szólj hozzá

orbán megmondás bigfater humoreszk adócsökkentés

2011. jan 09.

Mentsük meg az EU-t

írta: bigfater
Mentsük meg az EU-t

-Csengetett, Főnök? Jé! Utazik valahova?

-Nem, de miből következtetett utazásra?

-Hát, hogy olyan nagy táskák vannak a szeme alatt!

-Az azért van, mert nyugtalanul alszom!

-Én, pont ilyen miatt nem engedem meg a gyerekeimnek, hogy lefekvés előtt horror filmeket nézzenek

-Hogy jön ez ide?

-Példának! Talán, nem kéne nemzetközi sajtót olvasnia lefekvés előtt. Olyan sok csúnyaságot írnak, hogy nem csoda a hánykolódás. Kéne nekik is egy jó kis média-törvény a nyakukba, hogy náluk is még nagyobb legyen a sajtószabadság!!

-Ez jó ötlet! De nyomaszt még az Unió összes gondja! Baj van az euróval, az EU országok gazdaságával, meg mindennel! Valamit tenni kell!

-Nem gond! Mentsük meg mindet, ahogy itthon a magánnyugdíjjal, a valutaadósokkal meg az ...

Tovább Szólj hozzá

politika orbán humor bigfater

2010. jún 09.

Szabadságharcos lettem

írta: bigfater
Szabadságharcos lettem

Szabadságharcos lettem! Ez jutott!

Orbán Viktor meghajolt akaratom és követelésem előtt. Azért ez se semmi! Alig valamivel ezelőtt egy posztomban " Viktor, monnyá le! " kritizáltam. Sőt! Kissé megfenyegettem a többséget uraló parlamenti párt vezetőjét és akkor még kormányfőjelöltjét, hogy nem foglalkoztak a nagy ígérettel. De most! Most végre kiderült, hogy nemhiába volt! Nemhogy elfelejtették, de most a gazdasági kormányprogram sok felejthető pontja között, mert kit is érdekel a többi, hitet tett az otthoni pálinkafőzés lehetősége mellett és még jutalom gyanánt, visszamenőleg szabadságharcos lettem. Pironkodok a megtiszteltetéstől, de büszkén emelem fejem a nyári kánikulában és merészem nézek a napba, ami most már tényleg ...

Tovább Szólj hozzá

politika orbán humor bigfater pálinkafőzés törvényalkotás

2010. jún 03.

Rosszabbul, mint...

írta: bigfater
Rosszabbul, mint...

Nagy szeretettel üdvözlök mindenkit!

Ez rátok is fér, meg rám is, úgy, hogy nem bánom ha valaki viszont üdvözöl és szeret. (fényképes, egész alakos, bikinis fotóval mellékelve és szigorúan csak hölgyek!) :)

Máris kiderült, hogy rosszabbul élünk, mint négy hete! Már ideje volt ennek a ténynek is, hiszen lázas igyekezettel próbáltuk megbecsülni az adócsökkentés ránk eső összegét és belekalkulálni a családi kasszába. Elkúrtuk! A büdzsénk nem tartalmazta az előre nem látható csontvázakat. Ezen az sem fog segíteni, ha a csontvázgyári szakmunkások bérét megnyirbáljuk, vagy esetleg olcsóbb kínai csontvázgyártókkal szerződnénk beszállításra. Késő! Hétvégére az időzáras szekrényekből kiesnek a beígért csontkollekciók ...

Tovább Szólj hozzá

politika orbán humor bigfater csontváz imahely

2010. máj 23.

Csontvázvadász

írta: bigfater
Csontvázvadász

A huzat végigsöpört a folyosón, vadul meglengetve a függönyöket. Mihály összerezzent egy-egy libbenés láttán, hiszen ki tudja mi rejtőzik a függönyök mögött. Ha szerencséje van, akkor egy ablak, ha nincs akkor egy kóbor vérkommunista szellem is lehet. Az végzetes! Egy ilyen pillantásától a derék polgár kővé dermed, első szavára gatyáig adósodik svájci frankban és a vadállat kényére-kedvére kell tennie. Az meg nem túl jó kilátás. Veszedelmes küldetésben volt és jól tudta bármi megeshet, csak az nem, hogy csontváz nélkül tér vissza a vadászatból.

-Még csak az kéne! A vérem vennék az enyémek, ha nem tudnám bizonyítani a létüket! A Főnök is megmondta: "csontvázak már pedig vannak".

És ha vannak, akkor ő megtalálja, elejti ...

Tovább Szólj hozzá

humor vadászat bigfater varga mihály csontváz

2010. máj 18.

Viktor monnyá le!

írta: bigfater
Viktor monnyá le!

Viktor monnyá le!

Igen! Máris látható és tapasztalható, hogy nem vagy képes az ígéreted betartani, amire "szerződtünk" a forradalmi szavazófülkék árnyékában! Kaptál kétharmadot? Kaptál! Kaptál hideglelést a csontvázaktól, kaptál lehetőséget a választóktól, hogy nagy változásokat hozzál. Tetted? Nem tetted!

Jó! Beterjesztettétek a "háromcsapásos" törvényt! De kit érdekel, hogy a Ludas Matyit a harmadik Döbrögi verés után, mérlegelés nélkül a maximumra, harminc évre fogják ítélni? Ez lenne a nagy változás? Vagy a kettős állampolgárság beterjesztése?

Jó! Kell az is mert érdekel úgy ötmillió külhoni magyart. A Slotát és a Ficót nem is számítva! Ez már valami? Nem! Ez csak elterelés a lényegi dolgokról! Csakúgy mint a ...

Tovább Szólj hozzá

politika orbán humor parlament bigfater ígéret törvényalkotás

2010. máj 16.

Mellénytelen, előnytelen...

írta: bigfater
Mellénytelen, előnytelen...

Szeretettel üdvözlök mindenkit ! Ismét! Mert ismétlés a tudás anyja. Pedig nem is akartam máris anyázással nyitni, arra ott lesznek a hozzászólók.

Jó időben... mit is mondok, monszunos időben jegyzem ezeket a sorokat. Nem meglepő, de a hírek szerint jön az árvíz. Ennek folyományaként jön Orbán Viktor is. Árvízzel ment, árvízzel jön. A katasztrófavédelmieknek ezzel a számolni kell ezentúl. 2001-ben árvíz, 2010-ben árvíz. Tiszta számmisztika. Gyanús, hogy Orbán meghamisította a születési idejét, mert neki Vízöntőnek kéne lennie, pedig az adatok szerint Mérleg. De lehet, hogy mégsem hamisított, mert a Vízöntő okosabb, meg szebb és sokkal jobb problémamegoldóbb. Pont mint én.

Mondom ezt úgy hogy véletlenül se ragadjon rám a vád, ...

Tovább Szólj hozzá

politika orbán humor parlament bigfater mellény pókfonal

2010. máj 11.

Én tudom a megoldást...

írta: bigfater
Én tudom a megoldást...

 

Szeretettel üdvözlök mindenkit! De tényleg! Így! "Nagy" szeretettel! És teszem ezt mindenféle konzultáció nélkül, nemhogy nemzeti, de még csak baráti nélkül is. Minek, hiszen olyan háromszáz fő képviselte Ózdon a nemzetet, akik vezetők. Tehát ez nem nemzeti konzultáció, hanem nemzetfejes. A nemzet teste nem fért be. Az alteste meg pláne nem. Mondjuk nincs is rá szükség, hogy a nemzet segge is részt vegyen egy konzultáción, az ha konzultálni akar menjen az urológushoz. Szóval én mégis szívesen konzultálok most már, de csak azért mert tudom a megoldást! Mire is? (kérdezné az olvasó), de megelőzöm a válasszal: a gazdasági problémákra. Tuti megoldásom van!

Feltűnt, hogy napi szinten van hírek a sajtóban az igazi és egyetlen magyar ...

Tovább Szólj hozzá

humor konzultáció póker nemzeti bigfater pókerarc

2010. máj 07.

Fecsegő...

írta: bigfater
Fecsegő...

Sok szeretettel üdvözlök mindenkit!

Hallom, hogy már megint pánik lett úrrá a pénzpiacokon. Minden, majdnem minden erről szól. Én fel sem veszem! Nálam havonta van pánik ha belenézek a kasszánkba. Már teljesen immúnis vagyok, ha pénz helyett csak leveleket találok benne, miszerint "kivettem néhány forintot, mert kellett a gyereknek, boltosnak, fodrásznak, kutyakajára, macskatápra, kanári magra". Érdekes, hogy olyan nincs benne, hogy a "sörödre kellett". Pedig az befektetés lenne, hosszú távon. Pocakba. Ha maradna valami, persze nem ebbe fektetném, hanem atombombába.

Olvasom ugyanis, hogy egy orosz újság azt javasolja bevetni az amerikai olajszennyezés ellen. Meg hogy rendszeresen használták is földalatti tárolók létrehozásához, tavak, ...

Tovább Szólj hozzá

humor válság bigfater fecsegővénasszonyok atomotneki

2010. máj 01.

Fotókiállítás a munka ünnepére

írta: bigfater
Fotókiállítás a munka ünnepére

Leközöljük a kategóriák díjnyerteseinek névsorát.


Fotókiállítás a munka ünnepére

 
 
 
 
 
 
 
 
 
A tárlat díjnyertes képei kategóriánként:

 


-Kisközép Béla: Ózdi vasöntő (archív fotó)


-Blende Tamás: Hullaszállítók munkában (életkép....telen)


-Vaku Xavér: A labdarúgóedző kirúgása (sportfotó)


-Előhívó Fixir: Gondolkodó politikus (extrém fotó)


-Lencse Levente: Labdarúgó mérkőzés (csendélet kategória)


-Gubera Vera: Kilátásaim (tájképfotó)


-Dr. Röntgen Sugár: Legszebb rákos sejtjeim (egészségügyi sorozat kategória)


-Objektív Géza: Unokám a darálóban (gyermek riportsorozat)


-Kismiska Mihály: Barátnőm és Én (családi fotósorozat válással)


-Kém Péter: Titkos ügynökök (lebuktatás sorozat)


-Ipari Kamera: Bolti szarkák (állatfotók)


...

Tovább Szólj hozzá

munka foto humor május1 bigfater ünnepe

2010. ápr 29.

Gyökerestől...

írta: bigfater
Gyökerestől...

A kertemben levő gyepben elég sok kutyatej, ha úgytetszik gyermekláncfű kezdett tenyészni. Eddig! És ne tovább!!

Folyamatosan háborúzunk. Meglepődtem amikor eme gyomnövény mellett néhány oligarcha is felütötte a fejét! Na, akkor kihasználom a lehetőséget és háborúba kezdünk! Elsőként a propagandával kezdem, amihez segítségül hívom a győzteseket! Velük csak könnyebb lesz!

 

 

ligarcha

Tovább Szólj hozzá

politika humor bigfater oligarcha

2010. ápr 27.

Még a nap is...

írta: bigfater
Még a nap is...

Szeretettel üdvözlök ismét mindenkit!

Mindenki jól van azóta? Mióta? Tudjátok, a kétharmad óta, amit tudjátok ki ért el.

Még a nap is másként sütött , mint mondta, a tudjátok ki! Megnéztem. Tényleg másként. Másnap volt. Megnéztem a SOHO napszonda felvételeit is, és tényleg! Két új napfolt szeplősítette a kedvenc csillagunkat. Elégedett vagyok, a tudjátok ki tájékozottságával. Még erre is volt ideje! Pedig baljós árnyak sötétlenek a gazdaság egén. Hogy, hogy-nem a kétharmad másnapján i szonyúan felment a kakaó ára . Ezt hozta nekünk a négy hatod. A kakaósok hírül vehették, hogy itt lesz rövidesen a tejjel-mézzel folyó Kánaán és luxushasznot akarnak húzni belőlünk a kakaó drágításával. Tejjel-mézzel folyhat, de ha ...

Tovább Szólj hozzá

orbán humor bigfater

2010. ápr 25.

Pornó és birkadisznó...

írta: bigfater
Pornó és birkadisznó...

Szeretettel üdvözlök ismét mindenkit, aki olvassa néha a blogomat!

Viszont az kirekesztés ellen küzdők kedvére téve, azokat is üdvözlöm akik nem olvassák ezt a blogot. Mivel nem tudnak erről, így kérem az olvasóimat, adják át azoknak is akik nem az olvasóim. Ha minden olvasóm, tíz nem olvasómnak átadja az üdvözletem, és azok is továbbadják tíz másiknak, akkor rövid időn belül az egész emberiség üdvözölve lesz általam. (matekosok! itt a feladat mennyi időbe telik?) Nem sértődhet be senki, hogy őt nem üdvözöltem. Legalább az amerikai tőzsdefelügyelet is részesedik benne, ha éppen nem pornót néznek. Olvasom, hogy egyes vezetők nyolc órán át folyamatos szexnézéssel ütötték el a munkaidőt. Szerencséjük volt, hogy nem kellett ...

Tovább Szólj hozzá

humor pornó bigfater birkadisznó

2010. ápr 23.

Én lemondok...

írta: bigfater
Én lemondok...

Én lemondok a radikális azonnali adócsökkentésről !

A kétszeri fél éven belüli radikális adócsökkentésért cserébe.  Ez több mint a száz nap, amire nincs is szükség. De addig is dolgoznunk kell! Lajos mondta. A Totya ellenben azt mondta, hogy a hülyék dolgoznak a pénzért. A pénzt csinálni kell. Majdnem igaza lett, de lebukott a huszonkétezres bankjegyeivel. Úgy gondolta, hogy ráteszi a tíz százalékot, amit egyes emberek úgyis behajtanak rajta.

Én szívesen átadom az egyezményes tíz százalékomat, de a munkámból. Bár a cégvezetőm nem örülne neki. Fél, hogy nemcsak a pénzből kérnek százalékot de a munkát se végeznék el. Nagy tapasztalata van már ebben. És nem fakad mosolyra. Mondtam is neki, hogy rendeljünk a japánoktól mosolygó ...

Tovább Szólj hozzá

politika humor bigfater android adócsökkentés

2010. ápr 21.

Nem azért de...

írta: bigfater
Nem azért de...

 

Üdv, mindenkinek!

Nem azért de örülök, hogy olvashattok, mert azt jelenti, hűségesek vagytok. Persze ha nem lennétek, akkor egy remek törvényjavaslattal majd meg lesztek szankcionálva, mint a házastársak. Bevezetjük itt is hasonlóan a FIDESZ javaslathoz, csak minimális módosításokkal. Aki nem hűséges a blogomhoz, az első körben, ejnye-bejnye, másodszorra kihágás és az ezzel járó rövid el és összezárás egy általa nem szeretett de használt politikussal, harmadszorra pedig a háromcsapásos törvény értelmében életfogytiglani net elvonás, ami megváltható ugyanannyi szabadságvesztéssel.

Szóval hűségesnek kell lenni. Törvényileg, különben ejnye-bejnye lesz. Súlyosbító körülmények esetén, visszaesőként, vagy aljas indokból, ...

Tovább Szólj hozzá

politika humor hűtlenség törvény bigfater

2010. ápr 15.

Nem azért mondom...világvége...

írta: bigfater
Nem azért mondom...világvége...

Szeretettel üdvözlök mindenkit!

Nos jól teltek a napok, mióta...?

És a pénztárcák? Sehogy?! Akkor neki kell látni pénzt keresni! Ajánlatom a szex chat! Akár százezreket lehet vele hasítani. Hetente! Nem társalogni az ottani csajokkal, az csak viszi a pénzt. Arra meg ott az asszony, az APEH, az autószerelő, meg mindenki. Szóval, kell pár jó csaj aki mutogatja magát, meg egy pasi akinek jó a dumája és online válaszolgat a többi nyelvlógató fickónak. Dől a lé! Ha valakinek bejön dobjon meg a szokásos tíz százalékkal. Jut eszembe Kósa! Nem a szex chatről!

Munkát adott rendesen! Azt találta mondani, hogy a kukakivitelből jött össze a listájuk. Tényleg, na! Az emberek kiviszik a kukát és máris tudni a pártpreferenciájukat. Na innentől ...

Tovább Szólj hozzá

politika humor világvége bigfater

2010. ápr 13.

Nem azért mondom...

írta: bigfater
Nem azért mondom...

 

Sziasztok! Jól vagytok? Na azért!

Kinek lett nyolc napon túl gyógyuló választási sérülése? :))

Második fordulósok figyelem! Bárhol, bármikor előfordulhat Viktor. Talpalni fog a kétharmad reményében. Ez csak a fociban szabálytalan! Ahhoz meg ért. A szabásmintához meg nem. Pedig lehet, hogy Vona Gábor gárda tógában megy a parlamentbe. Őt is védi még a mentelmi a jog. Vona se hülye.

Olvasom, Orbán Viktor két hét alatt rendet tesz. Most mi van? Ildikó asszony takarít? Megvan már a miniszterelnöki rezidencia?  A mostaniba házba úgy se férnek be a kormányőrök. A Koronaőrök meg pláne. De, van még a Várban hely! Ott a  volt hadügyi tömb. Jó hely lenne. Szimbolikus is, romos is. Na meg, onnan csak át kell majd bútorozni a Sándor ...

Tovább Szólj hozzá

politika humor bigfater

2010. ápr 03.

Vona Gábornak megjelent Gábriel?

írta: bigfater
Vona Gábornak megjelent Gábriel?

 

Helyszín: Mennyek országa

GPS: Galaktikus. sz. 41° 54′ 9″, Galaktikus. h. 12° 27′ 6″ (érdekes egybeesés a földi GPS koordinátákkal)

 -Péter!

-Igen, Mennyei Atyám!

-Te vagy é örzője a mennyek kapujának?

-Igen, Uram!

-Akkor Te tudod a legjobban, hogy ki, merre sertepertél, ugye?

Igen Atyám, bár nem tudom mire véljem a kérdést, hiszen Te vagy a Mindenttudó...is!

-Eh! Csak felvezetés! Szóval, merre van Fiunk?

-Készül Uram, a második visszatérésre és gyakorlatozik a Mennyei seregek élén. A kerubokkal alakizás folyik, Mihály arkangyal pedig a lángpallos forgatását gyakoroltatja velük.

-És Gábriel?

-Hírt akarsz küldetni, Uram?

-Nem, csak éppen most tudtam meg, hogy valami Vona Gábor rám hivatkozva hirdetett harcot. Azt mondja, hogy ...

Tovább Szólj hozzá

humor isten bigfater vona mennyország gábriel

2010. ápr 01.

Híreink, röviden

írta: bigfater
Híreink, röviden

Megalakult a Nolblog Nemzeti és Nemzetietlen Öngyilkos kommandója.

A harci egység célja, hogy a Nolblogon megjelenő kulturálatlan posztokat és bejegyzéseket tiltakozásul,  hősies áldozatvállalásukkal magukkal együtt semmisítsék meg. A kommandó demokratikus alapon működik és szervezetébe várja a mozgalmi jelképét megtestesítő Unicumot.

Orbán Viktor ma közölte, hogy amennyiben nem lesz kétharmados többségük, akkor átülnek az MSZP frakcióba, hogy onnan kormányozhassanak tovább.  Ugyanekkor Kövér László kijelentette, hogy a baloldaliak nem is olyan veszett emberek, és megfontolandó, hogy élve mégiscsak többet segíthetnek az országnak.

A Barrikád rendkívüli kiadásban számol be arról a Jobbik elnökségi ülésről, ahol várhatólag ...

Tovább Szólj hozzá

politika orbán humor bigfater vona nolblog

2010. már 27.

Kapcsold le

írta: bigfater
Kapcsold le

 

Demonstrálunk.

Egy kis világítás kikapcsolással. De szerintem el van szúrva az egész, mert a megbízhatatlan állampolgárra van bízva. Aki nem figyel, nem tartja az időpontot, meg kifgásokat keres, hogy orra bukik, neki megy a bútornak, az anyósának, meg a politikai pártoknak.

Nem kéne ezt így! Ha akarunk valamit, jól meg kell szervezni és slussz.  Az Országos Teherelosztó ( tévedések elkerülése végett ez esetben, ez nem a Kormány) kapcsolótermében le kell húzni a főkapcsolót. Ennyi!

Mindenütt egységesen és igazságosan sötét lesz. A kórházaknak van saját áramellátásuk, a többi meg nem számít. Csak egy kis türelem és egy óra múlva jön a villamos, megy a villanymozdony, addig állni kell és annyi.  Mennyi, mennyi energiát ...

Tovább Szólj hozzá

humor föld napja bigfater elsötétítés