2007. máj 31.

Box

írta: bigfater
Box

 

Kép: vuck.uw.hu

 Jó estét! Jó szurkolást, Kedves nézőink!

Rövidesen sor kerül a magyar parlamenti harcosok, a PH1 legkeményebb és legvéresebb döntőjére.

A mérlegelés már megtörtént és mindegyik versenyző könnyűnek találtatott.

Orbán Kőtörő Viktor a szuperkönnyűsúly királya címegyesítő mérkőzést vív kihívójával, a miniszterelnöki nagyváltósúlyból lefogyasztó Gyurcsány Békahóhér Ferenccel.

A küzdőtér már be van rendezve. A bal sarokban Gyurcsány Úr, a jobb sarokban, minő stílszerű, Orbán Úr hűlt helye.

Nemrég kaptuk az értesítést, hogy a rendezők nem tudtak megállapodni Orbán Úr segédeivel. Komoly véleményeltérés támadt a közvetítési jogok kiadása miatt. A mérkőzésvezetőt is megkifogásolták. Tulajdonképpen mindent megóvtak, csak a saját imázsukat nem.

De, semmi baj!

Amíg minket látnak, addig ne aggódjanak, jó tévécsatornára kapcsoltak és a szemükkel sincs semmi baj.

Nem szabad engedni, hogy a nagyon nehéz felkészülés kárba menjen, tehát a versenybíróság úgy döntött, hogy Gyurcsány Úr így is lejátszhatja a mérkőzést.

Az ellenfelet ebben a kegyetlen csatában egy tábla képviseli, amire Orbán úr kedvenc ütés és demagógkombinációi vannak feliratozva. Nem kedves nézőink, nem komolytalan ez így! Példa rá, hogy a táblára mondatokat felíró címfestők közül kettő önkezével vetett véget életének. Három másikat hirtelen halál ért, míg az utolsó erőszakos halált halt, mert rosszul takarta le a jelmondatokkal teliírt táblát, és a szállítómunkásokra a szöveg olyan hatással bírt, hogy hirtelen felindulásból rátámadtak, és mintegy 500-600 rúgás és ütés valóra váltásával életet elvették, kutyáját megbecstelenítették, és még a perzsa szőnyegét is összekoszolták a sáros cipőjükkel.

Tehát nagyon nagy izgalmakkal teltek a napok a mérkőzés létrejöttéig.
Figyelemmel kísértük a versenyzők felkészülését is.

Orbán Úr a családi kőbányában kezdte a felkészülést kőtöréssel, amiben édesapja segített neki, aki köztudottan átrándult már a fényképezőgéptörők hihetetlen kemény táborába is tapasztalatszerzésre. Viktor a felkészülés közben egy hétre való exkavátor munkát spórolt meg a családi cégnek. Később Rocky-t megszégyenítve szaladgált fel a tokaji hegyre, aminek a gazdák örültek, mert ezzel rendszeresen elhessegette a gyümölcsösöket dézsmáló madarakat.

Ferenc felkészülését az Öszödi oroszlánbarlangban kezdte meg, de többször is megzavarták a nyaraló elé véletlen odavetődő politikusok, akik ha kellett, derékig a vízben állva kritizálták vízenjáró stílusát. Később meggyanúsították azzal, hogy ellopta az országot és azon zsákol, de ez nem bizonyult eddig igaznak, mert nem találni a zsákot. Az edzések közé tartozott még néhány felkészülési mérkőzés, amit elvesztett ugyan, de javára legyen írva, nem tudott pihenni az előző címmérkőzése óta és váltott ellenfelek ellen küzdött. Azonban kitűnő menedzselési munkának köszönhetően, megerősítette pozícióját.

Azt hiszem tetőfokára hágott az izgalom. A mérkőzés rögtön kezdődik, de előbb egy kis reklám!

 

 

Bigfater

Szólj hozzá

politika sport orbán humor gyurcsány megmondás humoreszk box