2007. okt 29.

Felhívás az APEH-hoz

írta: bigfater
Felhívás az APEH-hoz



Kérem az APEH igen Tisztelt vezetőit, dolgozóit, a vizsgált adószemélyek kiválasztásának rendjét megváltoztatni szíveskedjenek.
Ezentúl, a politikai preferenciát vegyék figyelembe és alkalmazzák a kiválasztási rendszerben.
Amennyiben a vizsgálandó célszemély jobboldali politikus, legyen az akár országgyűlési, akár regionális, kistérségi, megyei, városi, önkormányzati, pártalkalmazott, vegyék ki a listából, elkerülendő a kormányzati politikai elnyomás eszközévé válás látszatát is. Mert nem elég elfogulatlannak lenni! Annak is kell látszani! Nem lenne hátrány, ha e politikai oldal politikusain kívül, azok családtagjait, hozzátartozóit, támogatóit is e körbe tennék át.
Amennyiben Önök ezt bevezetik, végre nyugalom lesz kis honunkban és Önöknek marad még éppen elég vizsgálandó személy, akik ezzel a „politikai zsarolás” szlogennel nem tudnak élni. Még valami! Ha lehetséges, a vizsgálandó személy ne legyen véletlenül sem, blogszerző. Még azt hinnénk, hogy figyelnek bennünket és véleményeink, írásainkat, és politikai megrendelésre indítanak vizsgálatot. Márpedig akkor az eljárás jogtalan. Vagy nem, de legalábbis annak látszik.
emélem, felhívásom az Önök megértésével és jóindulatával találkozik, amely irányomban is kedvezően hat.

Tisztelettel: Bigfater

Ui: lehet csatlakozni az ezzel egyetértő blogtársaknak!
Szólj hozzá

politika orbán apeh adóbevallás vagyonellenőrzés