2010. már 11.

Rendőrtuning

írta: bigfater
Rendőrtuning

Eligazításon!

-Erőt, egészséget!

-Erőt ,egészséget!

- Mindenki figyeljen, mert akciózunk! Ruházat gyakorló! Természetesen a fekete. A golyó álló mellény kötelező, akárcsak a maszk. Mindenkinek csak a szemét akarom látni, világos! Nehogy a nehézyúlyú bűnözők felismerjék magukat!

-Miért százados? Mi nem félünk!

Azért zászlós, mert ha felismerik valamelyiküket akkor a családon keresztül is könnyen megvesztegethetik magukat! Értem? Na! Fegyverzet: mindenkinél két maroklőfegyver, az egyik a hónuk alatti hord-táskában, a másik a comb-tokban, hogy villámgyorsan lehessen vele lőni! Mellé hat tár lőszer. Visszük a karabélyokat is 140 lőszerrel. Villanó és hanggránát két láda, könnygázgránát három láda. A nem rendszeresített eszközök használatát, úgy mint, viperát, boxert, túlélőkést, óvszert, önvédelem céljából előre engedélyezem. Figyelem! A célszemélyek ellenállását le kell törni! Határozottan fellépni, nagy erővel! A legkisebb tiltakozás esetén is azonnal ráugrani, leteperni bilincselni. Nincs mérlegelés! Nem kell sajnálni őket, rászolgáltak!

Így negyvenen megyünk, szirénák, konvoj, ahogy kell. A megérkezéskor azonnal megszállni a teljes épületet! A mesterlövészek már elfoglalták a helyüket a szemközti házakon. Figyeljenek, hogy senki ne kerüljön a tűzvonalukba! Keményen! Határozottan! És egymást jól biztosítani! Kérdés?

-Kik ellen megyünk, főnök, hogy ekkora erőkkel vonulunk?

-Egy irodaház negyedik emeletén van egy iroda, ott lefoglalunk néhány számítógépet és szerződést, na meg behozzuk kihallgatásra azt a nyápic ügyvezető igazgatót!

Szólj hozzá

humor rendőr letartóztatás kommandó bigfater zsaruk attak