2007. máj 30.

„Nagy az isten állatkertje"

írta: bigfater
„Nagy az isten állatkertje"




A palimadár.

Előfordulási helye az Északi Sarktól a Déli Sarkig terjed, de a sarki kocsmában nagyon gyakori a sokkal kedvezőbb életfeltételek miatt.
Jól tanítható beszédre, munkára, de gyakran kell foglalkoztatni, mert hamar ellustul.
A sör és tv távirányító rendkívüli módon képes lelassítani az életfolyamatait. Ilyenkor kizárólag csak a pocaknövesztésre koncentrál.

Fészekrakásra kevéssé hajlamos, de a nőstény közelében azonnal mimikrire vált és páváskodni kezd. Ha már rászorították a fészekrakásra, vigyázni kell rá, mert fiókáival ellentétben fészekhagyó, főként más nőstények megjelenésekor.

Élelemszerző helyeit gyakran látogatja. A konyha kedvenc vadászterülete, de a hűtőből, csak a sört ragadozza el. Opportunista az élelemszerzésben, hiszen azt eszi, amit elé tesznek, bár ettől függetlenül hajlamos a lefitymálására. Önmaga készített élelmére viszont roppant büszke.

Fogságban jól szaporodik, bár nagyon zárt, egynemű közösségben képes nemet váltani is, azonban ekkor nem reprodukcióképes.
Befogása nagy leleményességet kíván. Csapdába csalásához lehet használni a gyors szexet, a beetetést, a politikai pályafutást, és a gyors meggazdagodás ígéretét a befogó érdekeinek alapján.
A palimadár magasztalása azonban visszaüthet, ugyanis különleges képessége, hogy a fejünkre nőhet. Ilyenkor szinte kivitelezhetetlen feladat az eltávolítása, mert vagy pártszabály-ellenes, vagy alkotmányellenes.

Bigfater

Szólj hozzá

humor szórakozás állatkert történetek bigfater humoreszk palimadár