2007. jún 13.

"Sírhant Művek"

írta: bigfater
"Sírhant Művek"


A lábadozót kereste meg a temetkezési vállalkozó, de a kórboncnoknak is lehetnek "előnyös" ajánlatai.




Kép: Bigfater variáció

Hely: lehetne jobb is.


Idő: zárójelentés előtt.


-Hogy van, hogy van, Kedves Betegünk? -Már lábadozgatok, egyre jobban érzem magam.

-No-no, vigyázzunk ezzel! Nehogy elkiabáljuk! Van egy kis előnyös ajánlatom itt az Ön számára.

-És mi lenne az?

-Tudja, milyen az élet! Születünk, élünk, és végül egyszer meghalunk. Porból lettünk és porrá leszünk! No ezen tudunk olcsón és nagyon kegyelet-teljesen segíteni.

-Mi a fenéről beszél?

-Ó, hát a másodállásomban az „Isa Por S Homou Vogymuk” Kegyeleti és Temetkezési Bt. alkalmazásában vagyok, és jutányosan ,csak magának elintézzem az utolsó teendőket. Ha megtörténik, aminek meg kell, akkor Önnek úgysem lenne rá ideje.

-De hiszen mindjárt kimehetek a kórházból. Jól érzem magam!

-Temettünk mi már egészségesen meghalt embert is! Ha Ön most megrendeli, és előleget fizet, akkor elő-takarékoságban gyűlik a pénze a végtisztesség költségeinek fedezésére.

-Ne szórakozzon már velem!

-No lám, lám! Most is, hogy belilult a feje! De hallgassa a személyre szabott ajánlatom! Látom, Önnek a hamvasztás lenne a legjobb. Eredeti akácfafűtésű lávaköves krematóriumunkban a legtökéletesebben semmisítjük meg porhüvelyét. Amerikai Dodge darálónk, pedig oly tökéletesen porítja maradványait, hogy a családtagjai élvezettel szórják a szélbe hamvait.

-Vizet.... vizet!!

-Jó! Megszervezhetjük a Dunába szórást. Virággal gazdagon díszített sétahajóval megoldható, de ínyenceknek a Folyami Flottilla zászlóshajóját is megszerezhetjük. Az árban a díszlövés is bennfoglaltatik.

-Levegőt!!!!

-Maga aztán inyenc!! De megoldhatjuk repülőről, akár a város fölött is! Külön ajándékként reklámszalagot húz majd a gép maga után, amin az Ön becses neve áll. Ez ingyen adjuk, mert egy sörgyártó neve is mellette lesz, mint szponzor.

-Jaj!! Uramisten!!

-Természetesen! A kívánt vallási felekezet is tart búcsúztatót, akár ökumenikus is lehet, plusz cserkészekkel vagy akár úttörőkkel.

- Or.... vost!!

-Mi nem kéne még! Akkor oda a mai napi üzleti lehetőség!


Bigfater

Szólj hozzá

humor temetés egészségügy vállalkozó